Haine pentru păpuși, cadouri pentru fete!
Cosul de cumparaturi
Meniu lateral stanga::
Categorii de produse
Cadouri pentru fetițe

Pe Messa.ro vei găsi accesorii pentru fetițe, seturi de activități și lucru manual, precum și hăinuțe pentru păpuși, dar și pentru action figures de 12 inch (24-25cm, scara 1:6 sau "scara de joc"), cum sunt, de exemplu, păpușile Barbie (Mattel), Steffi Love (Simba Toys).

 

Gata ambalate!

La cerere, putem ambala hăinuțele și accesoriile cumpărate și putem atașa mesaje personalizate, pentru ca să le poți oferi cadou chiar în momentul livrării.

Alege cele mai frumoase cadouri pentru fetițe!

 

Despre Messa.ro

De unde cumperi haine pentru păpuși online?

De aici! Pentru că aici deschidem în curând un mic magazin virtual cu îmbrăcăminte "de zi cu zi" pentru păpuși. Este vorba în special de păpuși fashion (ca Barbie și Steffi Love), dar trebuie să știi că putem face și hăinuțe pentru păpuși la comandă, după dorința fetiței tale!

Păpușile au prea puține haine!

Sau prea puține haine obișnuite, de zi cu zi. Prea puțini blugi, arareori salopete și treninguri, mai deloc hanorace, maieuri, tricouri simple, șosete, pijamale, pardesie, paltoane, jachete... Mereu găsești rochii și iar rochii, care de care mai scurte, mai încărcate de volane și de paiete strălucitoare. Sau haine care se potrivesc unei ocupații anume - păpușa medic, păpușa schior, păpușa gimnastă, păpușa mamă, păpușa fluture, păpușa prințesă.

Totuși, fetițele învață prin joc despre lumea reală!

Și învățarea se întâmplă zilnic, timp de ani întregi. Cam zece. Adică fetița ta petrece aproape 4000 de zile jucându-se și învățând, prin joc, despre viața de zi cu zi.

Cu toate acestea, păpușile disponibile sunt îmbrăcate adecvat doar pentru tărâmuri imaginare, pentru petreceri și pentru câteva meserii și ocupații. Atât!

Lumea reală înseamnă însă mult mai mult. În lumea reală, femeile merg la birou în haine smart casual sau office, au întâlniri cu prietenii, merg la facultate sau la cursuri, se plimbă prin oraș, prin parc, prin pădure, fac excursii, merg la sală, plâng în pijama în vârful patului cu o pernă în brațe, se uită la TV în papuci și șosete colorate, ies din baie în halate pufoase, poartă blugi mai peste tot și iarna chiar se îmbracă gros, cu paltoane și geci călduroase!

Cum învață fetițele despre lumea reală, dacă se joacă numai cu păpuși glam-shine-sparkly-fancy-trendy?

Ai două variante:

  1. să croiești și să coși haine pentru păpușa fetiței tale, ceea ce ar fi ideal, dar cere timp, pricepere și (poate) o mașină de cusut sau
  2. să cumperi hăinuțe de păpuși. Dar...

Nu se găsesc orice haine pentru păpuși

Iată câteva frustrări de mamă auzite și trăite de-a lungul timpului:

  • "Nu găsesc haine frumoase pentru păpuși... toate sunt fie din materiale urâte, fie sunt prea sclipicioase";
  • "Caut pentru fii-mea o pereche de blugi... adică nu pentru ea, pentru păpușa Barbie, blugi pentru Barbie. Am găsit ceva, dar materialul era o pânză subțire, nu era de blugi, semăna doar";
  • "Am găsit în magazine doar câteva ținute și erau și destul de scumpe... Aș fi luat, dacă ar fi arătat mai bine sau dacă aveau mai multe modele de haine, din care să pot alege ceva mai frumos";
  • "Cumpărăm păpuși numai pentru haine, pentru că nu se găsește îmbrăcăminte de schimb pentru păpuși! Am ajuns să plătesc 80 de lei doar ca să mai aibă fetița mea o rochie în plus în dulapul păpușii preferate";
  • "Fii-mea vrea să îmbrace păpușa cu haine ca ale ei, or așa ceva nu se găsește! Și nu pot s-o îmbrac în rochii scurte de vară, cu volane, în fiecare zi, numai ca să fie ea geamănă cu păpușa";
  • "Fii-mea vrea să se joace de-a excursia pe munte, de-a ședința (da, mă imită!), de-a viața, ce să zic... nu poate face păpușa ei Barbie toate chestiile astea în rochie de scenă, cu paiete și dantelă!".

Peste câteva zile, problemele astea vor fi rezolvate. Pentru că Messa.ro va fi magazinul virtual în care vei găsi ce nu găsești în magazine: haine pentru păpuși și accesorii pentru jocul imaginativ, pentru ca fetița ta să se joace variat, coerent și cu folos!

Lista pagini subordonate custom