Haine pentru păpuși, cadouri pentru fete!
Cosul de cumparaturi
Meniu lateral stanga::
Categorii de produse
Cadouri pentru fetițe

Pe Messa.ro vei găsi accesorii pentru fetițe, seturi de activități și lucru manual, precum și hăinuțe pentru păpuși, dar și pentru action figures de 12 inch (24-25cm, scara 1:6 sau "scara de joc"), cum sunt, de exemplu, păpușile Barbie (Mattel), Steffi Love (Simba Toys).

 

Gata ambalate!

La cerere, putem ambala hăinuțele și accesoriile cumpărate și putem atașa mesaje personalizate, pentru ca să le poți oferi cadou chiar în momentul livrării.

Alege cele mai frumoase cadouri pentru fetițe!

 

Snegurochka - rochiță păpuși tip Barbie și Steffi
Snegurochka - rochiță păpuși tip Barbie și Steffi
Snegurochka - rochiță păpuși tip Barbie și Steffi
Snegurochka - rochiță păpuși tip Barbie și Steffi

Rochiță de poveste pentru păpuși "Snegurochka"

Voturi (0)
Cod: Snegurochka001
Pret: 62,00 Lei
Stoc: la comanda
Adauga in cos
Descriere Rochiță de poveste pentru păpuși "Snegurochka"
Comentarii

Rochița pentru păpuși "Snegurochka" este inspirată din miturile de Crăciun rusești. Snegurochka înseamnă în rusește "Fecioara Zăpezii" și este nepoata lui Ded Moroz (Bunicul Îngheț), care este un fel de Moș Crăciun. Ea îl însoțește pe Ded Moroz peste tot, ajutându-l să mâne peste ghețuri cei trei reni înhămați la sania fermecată și să nu uite care sunt copiii care vor primi cadouri. Ded Moroz și Snegurochka sunt descriși în basmele rusești ca fiind înveșmântați în straie albastre, tivite cu fire de argint și blană. 

Rochița magică Snegurochka este potrivită pentru păpuși scala de joc (1:6), cum ar fi păpușile Barbie sau păpușile Steffi.

Rochița este potrivită pentru jocul imaginativ, dar și pentru decorarea bradului de Crăciun cu tematică argintiu-albastră. Se asortează cu pantofi albaștri sau argintii și cu manșon / căciulă din imitație de blană de culoare albă. Ținuta poate fi completată cu o mantie albastră, tivită cu imitație de blană albă.

Rochița poate fi spălată manual sau în mașina de spălat, programul pentru rufe delicate și sintetice, la maxim 40° C.