Haine pentru păpuși, cadouri pentru fete!
Cosul de cumparaturi
Meniu lateral stanga::
Categorii de produse
Cadouri pentru fetițe

Pe Messa.ro vei găsi accesorii pentru fetițe, seturi de activități și lucru manual, precum și hăinuțe pentru păpuși, dar și pentru action figures de 12 inch (24-25cm, scara 1:6 sau "scara de joc"), cum sunt, de exemplu, păpușile Barbie (Mattel), Steffi Love (Simba Toys).

 

Gata ambalate!

La cerere, putem ambala hăinuțele și accesoriile cumpărate și putem atașa mesaje personalizate, pentru ca să le poți oferi cadou chiar în momentul livrării.

Alege cele mai frumoase cadouri pentru fetițe!

 

Haine pentru păpuși

Filtrare dupa pret:
intre si

Rochițe pentru păpuși - cadouri ideale pentru fete!Haine pentru păpuși, ca în viața reală!

În magazine găsești doar haine de scenă sau haine specifice unei meserii sau unei ocupații. Păpușile sunt fie vedete, cu îmbrăcăminte sclipitoare, cu rochii scurte, decorate strident, fie medici veterinari, mame, bone, schioare sau gimnaste. Păpuși îmbrăcate ca-n viața de zi cu zi nu găsești decât uneori, iar atunci când găsești, nu prea ai de unde alege. Rochiile pentru păpuși din magazine nu au nicio legătură cu hainele obișnuite!

Astfel încât ne-am hotărât să croim și să coasem haine ca-n viața reală! Rochițe de vară, rochițe de toamnă, rochițe pentru ocazii speciale, dar care să semene cât mai bine cu ceea ce purtăm cu adevărat.

Ordonare dupa:
«
 1 
»
Afisare grid Afisare lista Produse pe pagina

Rochiță din blugi stretch pentru păpuși - "Loretta"

Prezentare: Rochiță de zi din blugi stretch, potrivită pentru păpuși scala de joc (1:6), cum ar fi păpușile Barbie sau păpușile Steffi.
23,00 Lei

Rochiță de poveste pentru păpuși "Snegurochka"

Prezentare: Rochița pentru păpuși "Snegurochka" este inspirată din miturile de Crăciun rusești.
62,00 Lei
Ordonare dupa:
«
 1 
»
Afisare grid Afisare lista Produse pe pagina