Haine pentru păpuși, cadouri pentru fete!
Cosul de cumparaturi
Meniu lateral stanga::
Categorii de produse
Cadouri pentru fetițe

Pe Messa.ro vei găsi accesorii pentru fetițe, seturi de activități și lucru manual, precum și hăinuțe pentru păpuși, dar și pentru action figures de 12 inch (24-25cm, scara 1:6 sau "scara de joc"), cum sunt, de exemplu, păpușile Barbie (Mattel), Steffi Love (Simba Toys).

 

Gata ambalate!

La cerere, putem ambala hăinuțele și accesoriile cumpărate și putem atașa mesaje personalizate, pentru ca să le poți oferi cadou chiar în momentul livrării.

Alege cele mai frumoase cadouri pentru fetițe!

 

Brățări fantezie

Filtrare dupa pret:
intre si

Găsești aici brățări fantezie pentru fetițe și pentru mame de fetițe, și, desigur, seturi pentru fetițe și păpușile lor. Brățările sunt lucrate manual din acrilic, lemn, sticlă și cristale, sunt divers colorate și gândite să se asorteze la ținute vesele, copilăroase. 

Ordonare dupa: «  1  2 
»
Afisare grid Afisare lista Produse pe pagina

Brățară elegantă de vară pentru fetițe (alb cu roz)

Prezentare: Brățară elegantă, fantezie, de vară, pentru asortat la rochițe de petrecere cu mâneci scurte sau fără mâneci, în nuanțe de roz și roșu și cu mărgele de efect de culoare albă.
15,00 Lei

Brățară de mărgele pentru fetițe, roz cu alb și roșu

Prezentare: Brățară fantezie de vară, în nuanțe de roz, alb și roșu, lucrată manual cu mărgele din acrilic înșirate pe elastic, pentru o fixare ușoară la încheietura mâinii.
11,00 Lei

Brățară elegantă pentru fetițe, cu mărgele aurii și albe

Prezentare: Brățară elegantă de vară pentru copii (și mămici mereu tinere), în nuanțe de auriu și cu mărgele albe, lucrată manual. Brățara este făcută cu mărgele din acrilic înșirate pe elastic.
15,00 Lei 13,00 Lei

Brățară fantezie cu mov, alb și roșu

Prezentare: Brățară haioasă de vară pentru fetițe (și mămici vesele), în nuanțe de roz, violet și roșu și cu mărgele albe, lucrată manual.
12,00 Lei 11,00 Lei

Brățară aurie norocoasă, cu zar

Prezentare: Brățară norocoasă fantezie de vară, aurie cu galben, cu zar norocos, lucrată manual cu mărgele din acrilic înșirate pe elastic, pentru o fixare ușoară la încheietura mâinii.
10,00 Lei

Brățară Kiddie, roșie, din mărgele lucioase

Prezentare: Brățară fantezie din gama Kiddie, de vară, cu mărgele pline în nuanțe vesele de roșu, roz, portocaliu și violet, lucrată manual.
15,00 Lei
Ordonare dupa: «  1  2 
»
Afisare grid Afisare lista Produse pe pagina